Over alles over Düsseldorf

Alles over Düsseldorf is een informatieve reissite over de Duitse stad Düsseldorf. Gemaakt op onze eigen ervaringen met de stad die we zowel privé als beroepsmatig regelmatig bezoeken.

© Met andere woorden Copyright

We schrijven al onze teksten zelf, we hebben zelf onderzoek gepleegd en we hebben grotendeels onze eigen foto’s gebruikt op alles over Düsseldorf. Je kunt deze dus niet zomaar overnemen. Mochten we vaststellen dat onze teksten wel zijn gebruikt dan nemen we passende maatregelen. Helaas zijn we dan niet gevoelig voor zielige woorden.

Affiliate links

Op alles over Düsseldorf komen affiliate linkjes voor. Dat zijn linkjes waarbij je wordt doorgestuurd naar een derde partij. Bijvoorbeeld een site waar je hotels kunt boeken of een tourtje kunt boeken. Bij de meeste van de linkjes ontvangen we dan een klein percentage van de verkoop. Dit kost je verder helemaal niets extra’s. Alleen van dit kleine percentage kunnen we de website onderhouden en jaarlijks naar Düsseldorf om nieuwe content voor je te schrijven. We plaatsen alleen affiliate links van betrouwbare en bewezen partijen.

Vragen en contact

Wil je de redactie van Alles over Düsseldorf wat vragen? Wil je misschien samenwerken? Stuur dan het onderstaande formulier in en we proberen zo snel mogelijk te reageren op je aanvraag.

We werken graag met je samen, van samenwerkingen kunnen we beiden profiteren, beter en slimmer worden. Dus heb je een goed idee laat het horen. Zie een foutje of is de informatie op de website verouderd of gewoon onjuist? Ook dan horen we graag van je.

Voordat je als commerciële partij het reactieformulier gaat invullen is het goed om te weten dat ook we een bedrijf zijn. We betalen belastingen, houden ons aan de wettelijke voorschriften en maken net als ieder ander bedrijf ook onkosten. Ja, er blijft natuurlijk ook wat over dat kun je zien als inkomsten, ook wel loon genoemd.

Samenwerkingen gaan op Alles over Düsseldorf alleen tegen een goede passende vergoeding. Vanzelfsprekend moet de samenwerking passen binnen de scope van de website.